Gaat Scheveningen dan toch Ajax op bezoek krijgen?

2340
0
Foto: De Scheveninger

Het lijkt erop dat het bezoek van burgemeester Pauline Krikke aan het complex van SVV Scheveningen op donderdagmiddag een positief effect heeft gehad. Deze vrijdagochtend staan er vrachtwagens van Oostendorp Nederland B.V., een bedrijf gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van lichtinstallaties voor de deur van het sportcomplex en zijn werklui in de stromende regen bezig op het hoofdveld van SVV Scheveningen.

Eén van de voorwaarden waar de Scheveningse voetbalvereniging aan moest voldoen om op 20 september aanstaande de wedstrijd naar Houtrust te krijgen was het hoofdveld voorzien van een lichtinstallatie. Met de komst van de werklui van Oostendorp lijkt de droom om Ajax op Houtrust te ontvangen weer een stapje dichterbij.

Het is ook mogelijk dat voor de wedstrijd tegen Ajax wordt uitgeweken naar het veld van Quick Boys of Rijnsburgse Boys. SVV Scheveningen heeft aangegeven in de loop van de dag uitsluitsel te geven over de definitieve locatie van de wedstrijd van 20 september aanstaande.

Deel dit bericht via: