Rijkspand Plesmanweg krijgt een groen multifunctioneel karakter

1090
0
Foto: PR

In het huidige Ministerie van Infrastructuur en Milieu aan de Plesmanweg komt een multifunctioneel wooncomplex op een groener en aantrekkelijker terrein dat mooi aansluit op de omgeving. In het gebouw is ruimte voor 225 appartementen, een ondergrondse parkeergarage met 350 plekken, horeca, kantoor, ontspanning en cultuur. Door de herontwikkeling gaat het gebouw tot leven komen en een eigen buurtje vormen, dat mooi wordt ingepast door meer ruimte te geven aan groen, water en de bestaande stadskwekerij. De plannen zijn bekendgemaakt door het college nu de eigenaar, het Rijk, het gebouw definitief heeft verkocht aan Impact Vastgoed.

De plannen voldoen aan de Nota van Uitgangspunten die eerder in december 2016 door het college zijn vastgesteld. De plannen worden door de ontwikkelaar in de komende periode in nauw overleg met de belanghebbenden uit de omgeving verder uitgewerkt.

Deel dit bericht via: