Getuigen gezocht van incident op strand

1073
0

De politie zoekt getuigen van een incident dat zich woensdag 2 augustus rond 18.00 uur afspeelde op het Scheveningse strand ter hoogte van de Pier.

Omstanders zagen dat een man en een vrouw in het water lagen en het leek erop alsof zij aan het stoeien waren. Op een gegeven moment bewoog de man niet meer.

De reddingsbrigade werd gealarmeerd en startte een reanimatie. Het slachtoffer, een 48-jarige man, is in zorgwekkende toestand vervoerd naar een ziekenhuis. Mogelijk waren de man en de vrouw eerder die dag in het gezelschap van nog een man. De toedracht van het incident is tot op heden onduidelijk.

De recherche is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal. Heeft u iets gezien van dit incident, neem dan contact op met de districtsrecherche van Den Haag West via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Deel dit bericht via: