Autobrand parkeergarage Madurodam

1135
0
Foto: Dick Teske

Bij een brand in de parkeergarage van Madurodam zijn zaterdagmiddag diverse auto’s flink beschadigd.

De brand werd rond 14.30 uur ontdekt en er werd al snel opgeschaald naar ‘middelbrand’. Naast de auto waar het vuur begon zijn ook meerdere andere auto’s, die nabij geparkeerd stonden, door de brand beschadigd.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer